Internet

 

Internet mreže su važna oblast delovanja Neša Stream firme, mi posedujemo Wireless-optičku mrežu zasnovanu na optičkom privodu i WI-FI 2.4/5GHz distribucionim sistemima kojim pokrivamo područje Pomoravlja.

Posedujemo mogućnost da vam putem naše mreže obezbedimo stalan pristup internetu 24h dnevno bez ikakvog ograničenja, sa brzinama prenosa od 768kbps do 3Mbit/s za fizička lica i 1Mbit/s do 10 Mbit/s za biznis korisnike.

Wireless internet ili bežični internet je tip širokopojasne internet konekcije velike brzine, gde se veza sa internet provajderom uspostavlja putem dvosmerne radio veze umesto preko kablova.

U mestima u kojima ne postoji mogućnost priključenja korisnika putem ADSL-a i KDS-a često je bežični internet jedina opcija i tu je njegova najveća primena.

Pored klasične internet konekcije koja podrazumeva povezivanje Wireless uređaja sa jednim računarom u kući, u mogućnosti smo da vam ponudimo uslugu WI-FI home intranet network  odnosno kućnu internet mrežu koja se realizuje ugradnjom rutera preko kog se možete konektovati vašim multimedijalnim uređajima (laptop, smartphone, tablet, multimedijalni tv) i ostvariti internet konekciju bilo gde u kući odnosno ne morate biti za računarom da biste koristili blagodeti interneta. Ovim načinom povezivanja mogu se umrežiti i objekti koji se nalaze u istom dvorištu.

 

OVDE MOŽETE POGLEDATI NAŠE INTERNET PONUDE:

 

INTERNET PONUDA ZA FIZIČKA LICA

INTERNET PONUDA ZA BIZNIS KORISNIKE                   

Politika privatnosti i bezbednosti

Telefoni:

035 565 445

 035 81 000 12

065 22 60 481

Ulica: Ive Andrića 60 (Zelengorska bb) Paraćin
www.nesastream.com