O nama

Водећа компанија из области телекомуникација и техничке заштите у централној Србији.

Успешно смо реализовали велики број пројеката у претходном периоду, строго поштујући домаће и међународне стандарде за квалитет, безбедности и здравље на раду, заштиту животне средине и чување поверљивости информација, са сталном свешћу о друштвеној одговорности коју морамо да носимо.

 

                            

 

Поносни смо на дугогодишњу сарадњу са компанијом Холцим (сада ЦРХ) Србија, где смо у периоду од последњих 9 година планирали, пројектовали и изградили скоро све системе из области којима се бавимо. Наравно све је реализовано, у складу са важећим прописима, као и строгим Холцим-овим уговорима и стандардима.

Општина Параћин, тачније сва предузећа и установе, чији је оснивач Општина Параћин, наш су стални клијент од самог почетка. Реализовали смо огроман број пројеката за Општину Параћин, од којих су неки иновативни и пионирски на националном нивоу ( ИП систем видео надзора града, комбинована оптичко/бежична мрежа свих предузећа и установа на територији Општине Параћин, за пренос података, гласа, видеа...)

Сарадња са компанијом НИС Гаспром Њефт, донела је нову свежину и нова знања у нашу фирму. Наиме уз строги надзор стручњака НИС-а и строго поштовање свих НИС-ових стандарда и захтева, израдили смо интегралне пројекте техничке заштите базиране на оптичким кабловским везама, за најважнија складишта нафтних деривата у Србији.

 

                                                             

 

Као плод дугогодишњег рада у струци, оснивач и водећи стручњак наше фирме, је уз несебичну помоћ колега инжењера из фирме, вршио техничку контролу магистралних пројеката за Јужни Ток на територији Србије, из области телекомуникација, тенхничке заштите и аутоматизације (оптичке кабловске везе, радио везе, системи техничке заштите, систем аутоматског управљања процесима високог нивоа).

За потребе КДС оператера “Јотел” из Ниша, посредовали смо у комплетном поступку обезбеђења дозвола за изградњу хибридне оптичко/коаксијалне мреже на територији Параћина , извршили техничку контролу пројеката и учествовали у изградњи КДС система Јотел (удувавање и везивање оптичких каблова) за подручја: Параћин, Јагодина, Зајечар, Ћићевац, Врање и Ниш.

Као круна, непрестаног улагања у кадар и стицање нових знања, регистровали смо се код РАТЕЛ-а и изградили сопствену хибридну оптичко/бежичну МАН мрежу на подручјима Параћин, Ћуприја и Јагодина. Основна намена мреже је израда полигона за тестирање и обуку радника у области нових информационих технологија, као и интернет провајдинг за бизнис кориснике и физичка лица у приградским и руралним подручјима.

                

Добротворни рад и друштвено одговорно понашање једна je од “звезда” водиља наше компаније, коначно зато и јесмо у месту рођења и не желимо да га напустимо, већ да дамо свој скромни допринос бољем животу свих наших грађана. О овоме може да посведочи наша општинска управа, полицијска станица, болница, као и наше цркве, манастири, школе, непрофитна удружења грађана, пројекат партнерство за будућност са Холцим-ом, као и сви појединци, који су добили неку помоћ или стекли неко знање у сарадњи са нашим фирмом.

 

                    donacija1                            donacija2                                   donacija4                           

 

Доказали смо се и тамо где је србима “најтеже”, у свом граду и свом oкругу.У нашим референцама може се видети више од стотину локалних “параћинских” и “поморавских” предузећа и радњи, којима смо изградили и одржавали системе из наших делатности, од којих многе и данас успешно одржавамо и унапређујемо.

Наше референце су јавно објављене, и биће нам задовољство да их проверите, јер ћете од наших клијената добити најбоље смернице за квалитетну сарадњу са нама у будућности.

Сматрамо, да су наш највећи капитал знање и људски ресурси са јасним процедурама за брзо учење и успешно сналажење у свим ситуацијама из области телекомуникација и техничке заштите.